Barion Pixel

Házhozszállítás

A kézbesítést a GLS végzi, a rendelésed összegét átutalással, online vagy a futárnak kell kifizetned. Pakli(ai)dat buborékos borítékba tesszük, hogy semmi baj ne érje a hozzád vezető út során. A szállítási idő 1-3 munkanap.

Packeta csomagpont


A kézbesítést a Packeta végzi a rendelésed összegét átutalással, online vagy átvételkor kell kifizetned. Pakli(ai)dat buborékos borítékba tesszük, hogy semmi baj ne érje őket a hozzád vezető út során. A szállítás 2-5 munkanap. Amint odaért az átvevőhelyre  a csomagod SMS-ben és e-mailben értesítenek arról, hogy megérkezett és megküldik az átvételi jelszót. A csomagot az értesítéstől számított 7 napban tudod átvenni.

Külföldi házhozszállítás

A kézbesítést a Magyar Posta végzi. Pakli(ai)dat buborékos borítékba tesszük, hogy semmi baj ne érje a hozzád vezető út során. A szállítási 4-6 munkanap. Két szállítási mód közül választhatsz: könyvelt (nyomon tudod követni), illetve nem könyvelt (nem tudod nyomonkövetni, bárhol elveszhet, nem tudunk érte felelősséget vállalni és nem is ajánljuk ezt a módot) csomag.


Abban az esetben, ha 2-nél több paklit kívánsz vásárolni, akkor több rendelést kell leadnod, de ezt a rendszer jelezni fogja Neked. Például, ha 3 paklit szeretnél venni, akkor 2 darabot tudsz egyben megrendelni, a 3-at pedig egy új rendelésben.


FONTOS: a postaládán/ajtón/kapucsengőn szerepeljen legalább a vezetékneved, hogy a postás kézbesíteni tudja a csomagod. Ha ez nem megoldható, akkor a megrendelésnél megjegyzésbe írd le azt a nevet, amit a postás biztosan megtalál.